The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

18 September 2009

hurm..i did not do anything .

----- Forwarded Message ----
From: "editor@3r.com.my"
To: ; babydidiey@yahoo.com;
Sent: Wednesday, September 2, 2009 11:20:10 PM
Subject: Freshy Casting Videos

Hi,

CONGRATULATIONS ! You have been choosen from over 1100 applicants for FRESHY a new TV programme for women and youth.
Please kindly prepare a 30 seconds video introducing yourself in the most creative way possible and send it to us. You may
do so via 3 ways:

1. EMAIL the video to us at editor@3r.com.my
2. If the file is too huge, you may use this website www.yousendit.com ( or any other similar portal).
3. BURN IN A DVD and post it to :

DOVE FRESHY AUDITION,
Red Communications Sdn. Bhd.
No. 10 Jalan SS 4C/5, Taman Rasa Sayang,
47301, Petaling Jaya ,
Selangor.

DEADLINE : 15TH SEPTEMBER 2009 @ 12 NOON.

I look forward to all your videos. If you have further queries, please do not hesitate to email me. Thank you.

Regards,
Freshy Casting Manager.




Okay fine.Saya tak check e-mail. my bad!saya ingat dorang suke-suke sahaja nak bagi notice mule-mule dulu.
Dorang kate saya on of short-listed.
I was like.
"Ouh.saja lah 3r nie nak bg notificaton kate kitorang dah apply"

For your infoo,saya tak apply pon.Deanna yang bg email and apply kan sebab dea pun apply sekali.

Sekali saya pulak yang dapat notification nie and Deanna tak dapat.
Sorry sayang.



baru pagi tadi lepas sahur saya check e-mail and i was ternganga for 1 minute approximately!
Confuse Pictures, Images and Photos

speechless!
Memanglah saya tak berharap even tak berminat ouh okay tipu adelah minat sikit tapi tak pernah harap sikit pon.I even marah Deanna takot editor tu terus buang applicant form tu bile tengok muke saya yang tak berapa komersial nie :P

Deadline dea ; 15 sept.
Dah lepas.
Photobucket
Mood saya : Teruja,Terkejut.

Tapi apa nak buat,dah lepas.

Tapi saya tak terkilan :)
Sebab saya tak mengharap.
Photobucket

Pssst : nanti saya apply betul-betul,Dapat jadi 3r punye host nanti,kamu semua nak tengok tak.

icici
Aku taw Mr. K kaw mesti tengok.Sebab kaw je lelaki yang berminat tentang Kotex dan info perempuan :P

12 comments:

wunny said...

wahhhhh!~
gile ah..kalo didiey dpt tgk inbox tu awl2, grenti dpt jd arts da :p

B E L L A said...

waaaaa naseb kau xpegi diey. kalu idak, ade gak ak bekwn dgn artis nnti. hahaha.

fara said...

sayang...

rugi nyer...

kalo x..

beshfwen saya da jadi host 3r da

hehehe..
&&
dapat kotex pree..
ngeh3..

farah said...

3R punya host?

waa, mcam best je.

:)

Mr K said...

Sikit2 kontes untuk perempuan..sikit2 perempuan.. Kenapa x der kontes tuk lelaki?

Zzz

Oh so bad sayang.

sophie said...

ruginyer dear!! ur bad.. ciann u.. law x ley gnti azza daa.

didiey ;) said...

wunny : hoh.artis hape.maluuu..didiey tak chantek (-_-")

didiey ;) said...

bella : alah.kalo hantar pon macam konpom je dapat.


muke dd tak komersial lorh :)

didiey ;) said...

yuyunk fara : kalo dpt pree i bg u skotak :)

didiey ;) said...

farah : hee..ta harap pon ;)

didiey ;) said...

mr K : ade je.ko yang tak tengok.sibuk sangat nak usha kontest pompuan :P


hadoii..ko nak bg aku perang lagi ke Mr K oiiii (^0^)

didiey ;) said...

sophie sayunk : alah!!bukan konpem dpt :)