The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

17 September 2009

Safe Hap[y Raya!

Nothing much nak write kat sini.

SELAMAT HARI RAYA KAWAN-KAWAN!
maaf zahir dan batin.
kalau boleh bagilah Didiey duet raya,atau biskut raya.
(saya suka Almond London)

ibu ayah,tunggu kepulangan anakmu dari perantauan ini.
(cheiitt!Rantauan apakah bila perjalanan 4 jam je.Huhu :D)

Note : Kaler hijau sebab baju raya saya hijau tahun nie.hek3.

14 comments:

kimisai said...

***********************************
mcam main bola,
lu skor 1 wa kosong,
pastu wa skor 1 lu tak skor dah,
kita seri,

lu skor 2 wa 1,
wa skor balik 1,
kita seri,

lu skor la berapa pun,
wa pun skor la bejuta pun,
tapi bila di luar padang,
anggap la ianya hanya permainan,
jadikannya 0-0 balik,
walaupun hakikatnya,
lu mungkin 5,
wa mungkin 0,

lu mungkin 0,
wa pulak 5..6..7..8...,
tapi bila dah keluar padang,
0-0 balik..

apa salahnya....



SELAMAT HARI RAYA AIDILFTRI
MAAF ZAHIR BATIN
0-0 ok..!!
***********************************

farah said...

selamat hari raya didiey!

:)

azzaliena suziantie said...

selamat hari raya didiey.....
i change my url olredi tau...

love you
sori kalo i der uat salah kt u..

Mr K said...

Ya. Harap2 ibu dan ayah kita menunggu kepulangan kita. Tahunn ni u nak raya kat kampung i atau kampung u? Kampung i yea. Tahun dpn baru kita raya kat kampung u.

miss faten said...

ahaha didiey:))
sy suka hijau tapi tahun ni bukan hijau. sbb takkan tiap2 tahun hijau kan kan?? ekekek:))
neway didiey,, selamat pulang ke rumah yerk:)
and happy raya to you:))

sophie said...

i nyer wane putih n pink! kne wat tlisan pink ke? erk.. samat ary ryer my bestes fwen eva!

MGA said...

green is my fav color! :D

didiey ;) said...

kimisai : ya allah.panjangnye mukadimmah...

walaupun aku hebat maen bola.
aku paham..
ko cume nak surremder andmintak o-o je kan.haish

;D

selamat hari raya kimi!!

didiey ;) said...

farah : selamat hari raya Farah!

didiey ;) said...

azza sayang : selamat hari raya.
ehh..kite same-same mntak maaf wokey :)

duet raya pleaseee :P

didiey ;) said...

MR K ; hope komen ko kali nie tak buat 'si dea' muncung.:P

anyway.Selamat Hari Raya!

didiey ;) said...

miss faten : hehe..mane tahu.nak buat koleksi hijau cik Faten :)

hehe.

Selamat Hari Raya!

;D

didiey ;) said...

copie cayunk : hehe..lawa pink!nnty kite pegi beraya sama-sama k :)

didiey ;) said...

my MGA ; yess darl.i noe its your fav :)