The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

17 August 2009

the days are totally out of plan :O

Tiba-tiba time dah nak semangat berdebat,Abang Kamal sent saya satu SMS yang agak mnggembirakan.Katanya,aktiviti yang berunsur non-academic UiTM akan dibekukan sebab nak minimize jangkitan H1n1 atas arahan Jabatan Kesihatan Perlis.So tak jadi lah saya nak berdebat.Relief (>0<) Well..Lately saya tak berapa sihat.Asyik terbatuk-batuk saja. Photobucket
May be cuaca sekarang yang panas.And hujan tak dapat nak dijangka.FesKem (Festival Kemerdekaan) pun habis awal.Tak dapat lah saya nak shopping shawl RM10 lagik (-_-")

heshh.semalam Akhil Hayy menikah dengan Waheeda.Huhu.Apa komen anda?
Nak kata tak suka tu,bukan hak saya taaapi saya tak respect lah sama Waheeda.Hari tu bermati-matian menafi segala.Tuptap,terus nikah.Berjaya lah hal ini jadi gusip kami sekelas.Ngee~
:bisik: Pictures, Images and Photos

Maaf kepada yang terlibat :D Kami doakan yang terbaik untuk kalian
(Chett! komen macam Pengulas Majalah Hiburan!Dush!Didiey perasan :)

Pesanan penaja: pakailah mask untuk keselamatan dan jagalah kebersihan untuk langkah pencegahan awal.Sekian :P


9 comments:

Mr K said...

Comel mata kau

azzaliena suziantie said...

didiey sayang..
pakai cermin mate di mate ye
bukan di hidung
hahaha ;p
love u dear

SIR ZUL said...

Pakai la mask selalu..
masker pun boleh juger..haha

SIR ZUL said...

Pakai la mask selalu..
masker pun boleh juger..haha

didiey ;) said...

Mr K : ahai..baru tahu :P

azza sayang: haha..tu style :P


Sir Zul : masked rider boleh?hehe

FiiQ said...

batuk?
dah wat check up?
mane taw..
tp harap2 xde x)

didiey ;) said...

fiiq : da check.batok byase je.
heee..mintak simpang :P

sophie said...

i x shuke waheeda n bila i pkei tdung my senior ckap cam waheeda..mency!! mish u loadss dear!!

didiey ;) said...

copie cayunk : i misshh you gila gila gila :(