The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

23 August 2009

Ramadhan with Smile :)

1st day puasa Didiey harung dengan begitu dingin sekali.Perghh hujan tak henti-henti unstoppable kat Arau nieh.Pergi Bazaar Ramadhan yang sangat sesak dengan student Uitm,basah lencun.Hadoii.Serupa macam tak bawak payung.Walhal payung besar gedabak yang Didiey bawak.


2nd day puasa also like that,hujan sepanjang hari sampai terasa macam tanak mangon tido.Huhu.
Nak mandi pun seram takut kuar bathroom terus beku.Haha.Ok tipu!Sangat malas nak buat apa-apa kerja and rasa nak bering kat katil dengan comforter tebal sambil texting dengan yang tersayang.Awww!Hehe.

Ramadhan macam nie sangat touching pada yang berjauhan dengan keluarga.For me,the feeling tetap ade,tapi dah lessen.Dari Form 1 duduk hostel dah biasa sahur and berbuka dengan kawan-kawan.Tapi tak tahulah kalu dapat berpose kat obersea plak satu hari nanti.Hehe.Mesti lagi touching ditambah di musim dingin bersalju.Okeh.Didiey mengarot lagih!

sempena Ramadhan Didiey nak ucapkan selamat menyambut Ramadhan pada semua kawan-kawan.Semoga Ramadhan kali ini lebih bererti dari yang sebelumnya.Insya Allah.
Sambutlah Ramadhan,tetamu agung yang mulia ini dengan penuh keimanan dan tawakal.InsyaAllah kita akan dapat maghfirah nye. :)

Eceycey.Lepasni boleh panggil saya Ustazah Fadhilah yea. :D


mase untuk berbuka. :9

9 comments:

azzaliena suziantie said...

babe selamat berpuasa..
jgn ponteng..hahaha
dun poget me uit raye too xP

Mr K said...

alahai manisnya gadis bertelekung tu

FiiQ said...

slamat berpuasa~

didiey ;) said...

azza sayang : haish.baru poce bape ary da claim duet raye,heee :P

Mr K : manis macam lollipop kah?hehe

fiiq : ANDA JUGA :)

a little less conversation said...

salam dd..
sme la kte..sy da 5 thn straight in a row 1st day sahur+buka pose bkn ngn my fmly..haha
ckp psl pose kt oversea..emm..mgkn next ramadhan kot sy.hehe

btw..slmt berpose :)

B E L L A said...

Selamat berpuasa ye.
If pose penuh, t ak bg duet aye kat ko nyeh diey oi. :p

didiey ;) said...

rafi : thanx ..wahh..you bakal pegi mane??

bella : hadoiii..macam susah je.:P

sophie said...

dear,epy p0se tooo!! wish we can berbuka t0getha..

sophie said...

dear,epy p0se tooo!! wish we can berbuka t0getha..