The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

07 April 2010

Academic and self, update.

Sekarang, seriously keadaan tak berapa nak stable. Next week dah study week, oleh itu semua report yang suka kami tangguhkan pun dah sampai waktu nak di submit. Azab Pantai Merdeka pun bersambung lagi bab nak compile data dengan mengarang report.

Dah la si Didiey ni memang tak reti nak main cak cak dengan software yang macam macam tu. Autocad, CDS, Topcon Link bagai. Selama harini, bukak lappy, connect Mr Bben, hah. Amek kau, pesbuk, belogsepot, tumblr, twitter. Yang itu memang rajin nak explore bile bab akademik, humphh susah sikit. Kali ni, memang kene perah urat otak betul-betul. Bersengkang mata menghadap pesbuk, NO MORE!

Tak cukup azab report, time-time ni lah dea nak buat Test 3 (or 2 for certain subjects) Jumaat Test Cartography ,Ahad ni Test Law ,Isnin Test Survey Computation. Busy sungguh pelajar university ni kan.

Ouh lupe, nak wish lesbo partner dan cik abangnye,

All the best for the final Sophie and Roxxa.








2 comments:

sophie said...

good lucx je?bagi pinjam toyol..ahax..for u too syg.. ace ur test baby!!

didiey ;) said...

finger cross!