The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

13 December 2009

there is a girl who always be by my side.


This entry is actually supposed to be published on 11 december. But there's a ssssliggght problemo that suddenly pop out.So,here we go.

The fairy tale princess where I met on this cruel world.
believe me,she existed.
pure heart with innocent smiles.



This is MY princess. And 11 December is her birthday. Very kindhearted sampai saya betul betul tade courage nak joke dengan dea sebab terrsangat terrrisau terrrtakut dea terasa hati.Haish!

Dearest Suzana,
Each time we heard our lecs called her by her full name, whole of class mesti nyanyi lagu Jefrydin tu.

"Suzana...."

tapi takpernah ade orang bergurau teruk teruk dengan dea sebab Zana tersangatlah baik. As well as my others bestest partner,mesti ade darling's name, saya panggil dea "Dear"
Haha..I taw,I memang sweet.Haha.
This comel girl nie every sem Dean List taw.Nampak je tecik tapi semangat kobar kobar tahu!

Sorry Dear,this year Dd tade surprise nak bagi unlike last year bila saya berjaya surprisekan dea time kami attended Asian University Games as volunteers.Haha ;D
Bithday girl mane boleh lepas.Inilah time kita nak kenakan dea!

Teruk jugak my bestfriend nie menanges sampai saya mahu termenangis sekali.Hehe.Sayala dalangnye!
*Thanx Azrie too for his helpful hands.:)


Inilah waktu kami sama-sama meng'gelap'kan kulit berjemur di padang menari bagai!
Usah ditegur wajah penulis yang berbelang umpama Mardy si Zebra dalam Madagascar.

Happy Birthday my Dearest Suzana :) I love you.
Thanx coz always support Dd each time kita ade problem.Congrats for dear punye excellent result.


I mish the moments kite pakai baju hujan RM Satu Ringgit berkejaran di Stadium yang besar sambil mengingat step silat ;p


p/s ; For you-know-who whom celebrated his birthday
on 12th December,
Happy birthday to you,too.




1 comment:

sophie said...

i kn0w wh0m tew.. hehheheh..

hepy befday to zana too..jge my dear ddiey leklok!

dear,mish u!