The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

05 December 2009

Serba tak kene.

Hidung dok sokseksoksek. Menyampah betul!
Photobucket

Semalam dah telan ubat selesema dengan Uphamol yang maha-besar-gedabak-pahit-rase macam bongok tu pun tak elok-elok lagi. Cuma dek penangan ubat tu, saya tidur macam bajet baby sampai pukul 10.30 baru bangun (*kire lambat lah tu *)

Bangun-bangun.Mari menyanyi.Bangun pagi,gosok gigi,cuci muka,terus mandi.

Eh,bukan!Bangun-bangun pun still tak balance lagi.Dunia macam senget sebelah kaki macam berat sebelah otak macam sengal sebelah. Okay tipu, otak memang sengal kate Lynn Gojes,tu penyakit keturunan. Ciss! Ingatkan boleh lah sembuh lepas berkorban telan ubat dengan seksanya siap menangis bagai telefon chenta hati.Huh! Rupanya harapan jek!

Sakit sakit macam nie mulalah elmo macam haram. Elmo sebab jeles tengok orang cantik-cantik makeup pergi kenduri tapi sendiri ta pandai makeup jadi macam joker.Elmo sebab jeles tengok orang pandai main music instrument jamming bagai bintang batu apatah tapi sendiri hanya tahu main kompang dan rekoder. Fine! Elmo sebab tadi pergi kenduri kahwin kawan yang umurnya 21 dah dapat huzben pakai BMW tapi sendiri pergi kenduri kahwin dea hanya untuk makan nasi minyak comot comot dengan hidung soksek soksek .Fine! Elmo sebab tengok orang soping segala tapi sendiri segan nak mintak duit kat ayah nak soping. Fine!


Elmo lagik sebab Echah tangkap gambar tak lawa nampak Along boolat!Huh!

Dunia memang tak adil Apa? Nak marah?? Suka hati lah. Saya Elmo ni.Huh! Dah la! Nak pergi hembus hingus nie.Hukhuk. Lepas hembus hingus nak makan KFC ayah beli.

BHAI!
Photobucket



2 comments:

aminah said...

mkn ubt selsema hurix....tu better..n xmengtuk

didiey ;) said...

ouh.akn cuba untuk didapatkn..