The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

07 December 2009

Bintang Akademi FantaSiot ;D

Sila imagine anda berada di tempat duduk VVVIP untuk konsert hari anugerah cemerlang tadika kemas cawangan terdekat yang gilang gemilang dan cemerlang juga terbilang.

Pengacara : Timah Gedeso anak Pak Latipu tokey Kambing nama Tania.


Tuann-tuan dan Puan-puan.Macik-macik dan Pacik-pacik.Kakak-kakak,abang-abang,adik-adik.
Yah,yang jauh mari dekat.yang dekat mari rapat.Dah depan jangan gostan!
(*apasal dah macam jual ubat sembelit kat Pasar Tani plak nieh??*)

Sebentar lagi,Anda bakal dihidangkan dengan persembahan reheasel dari bakal bintang Akademi FantaSiot. Persembahan apa? Pastilah persembahan dari artis bukan sarkis atau juggle limau sunkist ;p

Mempersembahkan Bintang Batu pada hari ini. Jeng Jeng Jeng!
Echah Sssssenget perut Muncet peha besha! Akan MenSumbangkan lagu yang bertajuk ;
"Hari-hari Makan Kari"
(*sumpah saya tak tipu,memang lagu tu dea nyanyi.Ade bakat compose jugak kot*)


Berbekalkan mikrofon deodoran Wild Country milik bapa yang dirembat dari meja solek. Beliau beraksi dengan cukup konsisten.Suara yang dilontarkan dari perut yang buncit. Amat tepat sekali berkat ajaran Guru Vokal sepenuh masa di dapur iaitu Puan Norlida merangkap Ibu yang sexxaaay.aww!



Lihatlah kesungguhan beliau menghayati,menikmati dan menrosakki irama senandung semalam, kelmarin dan minggu depan dengan jayanya.

Baiklah.Jumpa lagi di minggu hadapan sebab artis dah mengamuk lapar nak makan.Akhir kata, Majulah sukan untuk negara.Hentikan pembalakan haram.Eh bukan!

Vote for Echah!

7 comments:

nyna said...

ahahha.
gle feeling echah.
xmakan la penyanyi malaysia cmni.
hahahhah
:)

didiey ;) said...

tu lah.artis malaysia watch out!hehe

Ijan said...

wah comeyny~
nnt jd artis glamor tau da bsar!

RomanticGuy said...

Ikut perangai siapa la adik comel ni yea?

didiey ;) said...

dea ade perangai sendirik.:p

'AQILAH said...

hehehe comel giler...penuh penghayatan.

sophie said...

echah..echah..speechless i tgok..