The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

04 November 2009

Move On :)

Saat-saat nak mereleasekan tension yang semakin sarat terkumpul di benak nie akibat Final Exam.Saya ber blog hopping and walking.Membaca coretan suka suki sedeyh touching orang lain berjaya lah membawa mood untuk menaip entry panjang berjela-jela untuk anda semua.
(*Cheit!Bajet ramai reader.Eh,takpelah Mr.Defender saya baca kan;)

Tengah-tengah melalui bloggy yang dikesan dari klik blog ke blog tiba-tiba saya terjumpa lah blog Girlfriends kepada kisah-kisah silam saya. Haiyohh!Blogsepotdotcom memang berjaya menambat hati remaja masa kini lah! Saya baca kisah cinta mereka. Hehe :D

Irony kan :)
Bukan seorang saja,tapi dua.
*Ramai jugak kisah silam saya.Tee Hee.

Takdelah.Dua orang sajaaa..Itu pun tak serius.Dah nama pun cinta monyet,melompat-lompat sekejap jelah perasaan tuh, dah leteyh,senyaplah ;p

Glad diorang heppy.Kisah-kisah cinta mereka sangaaat suuuwwwweeet okay!Comel sangat!
Mujurlah saya juga ada Boypren kalau tak mahu muntah darah meleleh hingus hidung membaca kisah manis sedemikian rupa.
*Terima kasih Mr.Defender ;)

Ouh okay,saya ada paper Agama(CTU 262) nak dihadapi Khamis ini.(-_-")
And handphone SE kesayangan saya sekian lama telah tamat riwayatnya.tsk tsk.
So anda bakal tidak akan dihidangkan gambar-gambar over-reacting budak Didiey nie buat masa yang agak lama.
Bersyukur lah :d

*Hoi-Hoi!Aku ada webcam lagilah!

My Guardian Angel.I mishhhh youuuuuu!!



4 comments:

sophie said...

yuyunk!!i nak bce gak leh?? nk url..maybe i knal ur hist0ry..hehehhe..wat happen to ur SE?

Rara said...

ala..cian nset se rosak npe? gdluck 4paper ctu okehh..daku jge ad paper ctu on but on friday.. :D

didiey ;) said...

copie cayunk: nnty i bagi.dah punah daa isk isk

didiey ;) said...

rara : all the best :)