The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

07 November 2009

It's 3 in the morn.


Tired.

Got my Transformer's mug by my side half-fulled of Nescafe Mild.Teman terbaik waktu-waktu peperiksaan akhir nie (-_-").

I still got 2 papers to go.Baru boleh pulang ke rumah-manis-rumah.
Tenga fikir macam mane na handle dengan ayah terchenta nak hangkut Beloved KayDee.
*Agak-agak the car's boot boleh muat dea ta?kesian KayDee kene sumbat dalam bonet nanti.tsk tsk.

Next paper will be on 5th Nov (Cadastral Survey) and 15th Nov will be the last day of papers.
Engineering Survey.

Gahh!Lepastu nak divorce dengan buku semua.Taruk semua dalam kotak besar ada cop UiTM, simpan dalam almari dan berazam tanak ulang semula semua subject itu.
*Aminn ;)

Dengar cerita orang-orang kesayangan di UTM and UNIMAP dah na habis paper.Lepasni balik Ipoh mahu jumpa mereka semua.Bapak rinduu doe!Lagi lagi kat budak comel yang selalu komplen hidung besha tu.Tadi amek kuiz Facebook pasal dea dpt 7/10 je.Haish!Murka sungguh. Sape suruh you buat question susah-susah.Kan I dah ta dapat fullmark. Nampak macam I kawan baek yang tak berape nak baik. Nanti orang prejudis kat I lah ;D

Ouh,the bloggy da jadi plain white.Saya dah serabut dengan HTML segala. dah cukup serabut dengan Final Papers tak kuizinkan walau secebis serpih mende lain mengganggu gugat kepala nie lagi.Huh!

Hari ini saaaangaaat sejuk.Hujan satu hari.

Mr Defender, sangat rinduu kamu.. ♥





1 comment:

sophie said...

oke laa mrkah u..ngadew2..naim pon daa abes exam kah?? windu u lottt dear buduk!!hahaha