The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

12 October 2009

fat striker ;)




Tee hee. Saturday was a amazing day. its Geomass Family Day.

*Geomass is the persatuan of my Geomatic Science faculty which I belong to ;)

part 3 kene pakai baju merah. So I just grabbed the reddy jersey of my Man Utd and heading there Then budak- budak masukkan Didiey dalam team Futsal. Oh men! lame gile kot da tak men futsal. I just followed them. Main. And WON * sile bace dalam nada bangga diri yang melampau*

Tee hee. The victory do matters but the thing is we had fun. Kitorang masuk sukaneka all the tepung-tepung, ikat kaki ber-3 sampai kaki lebam lebam. we all masuk tarik tali sampai Didiey terbang terbang kene rentap dengan budak Part 1 yang XXL majority nye. Its was awesome. The futsal’s part are the best we just played playingfully. Haish! Sampai Dean pun complained Didiey main ganas sangat. Habis nak buat macam mana. Saya pantang kalah! I didn’t played my part as I always to play. Selalunye Didiey striker but this time as saya tak biasa main dlm court kecik and goal pun sangat rendah, I offered to be at the mid field. haish! tapi kadang kadang lupa daratan jugak sampai baris depan saya bawak bola. Dahla main macam budak darjah 3 main bola waktu rehat. Sume mengejar bola sampai goalie pun boleh lupa dea keeper. Haih! mane lah tak enjoy.

Balik balik sume saket badan sengal sengal melampau. Bahana stretching yang sangat main-main sebelum main futsal. Jadinya, 3 budak sengal, Didiey, Ct and Pieka bejalan terkedek-kedek. Haha ;D

Padan muka kami!