The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

26 October 2009

baiklah,

Ok.ok.saya tahu Man Utd kecintaan saya kalah.Fine fine.Liverpool hebat .Baiklah.
Dean Torres kebusukan saya pun mesti seronok kan? Huh! Jangan harap lah kau nak bangga kalau tanak kene cubit.Hehe ;D

Fara saya pun siap bagi pesanan ringkas menyatakan keseronokan MU dikalahkan oleh team kesukaan beliau.Baiklah.Hey sayang, Liverpool menang sebab I sayang you okay,asek kalah je team Cik Benitez tu.So,I kesian I bagi lah menang :p
*okay tak alasan I?Cukup konkrit tak alasan kekalahan tu?

Tee Hee.Final paper saya bermula Jumaat ini.Paper bahasa penjajah, kata Cik Hussain.

Study mode ; ON.

5 comments:

Fatt Chin Choy said...

habis aku kena kutuk hari ni
cis

didiey ;) said...

huhu.samalah kita.tabahlah ;)

B E L L A said...

nasib xminat bola :D

didiey ;) said...

huu..bertuah :)

nnty bergaduh laki bini :p

sophie said...

r0sa keriangan aryny..i baru tawu dea mnat liverpool.. ngatkan dea x mnat bola..=p