The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

20 July 2009

nie lah jadinye kalau didiey duduk sorang-sorang.

Ari sabtu sampai ahad Didiey duduk bilik sorang-sorang tau tak.Roomate-roomate kesayangan dua-dua balik rumah.Sob sob sedih taw.Kene tinggal sorang-sorang.

Bile mengadu kat ibu kate nak balik,ibu pulak bagi ayat tragis tahap dewa.
"alah..baru 2 minggu kat sane,takkan dah nak balek,tak adventure lah!"

ouh menn..Sampai ati ibu bagi ayat ganass merobek perasaan ituh.Isk.Isk :'(
Didiey takdelah penakott sangat sampai tak boleh tido sorang-sorang tapi syahdu giler bile makan sorang-sorang.

Huwaaa..Sumpah sedih sampai tak lalu nak makan.Mujurlah my buchuk ChongChong nak teman gak saye makan.Even takdelah nak teman tiap-tiap kali makan.
*mengade giler.haha :D

Thank you dear.I lap you!
futnote : Nak jealous?Jealous lah.hahaha :D

Lepas tu tengahari Sabtu tu kolej perempuan nie takde letrik pulak.Dah lah Didiey tengah online usha blog kawan-kawan sambil pasang SuperCharger je tak tarok battery amek kaw teros itam skrin lappy aku.Hahaa..Terpinga sekejap sebab tadi jalan-jalan kat blog Copie yang kaler puteh-puteh :p

dah takde karen tu lepaklah luar.Hadoiii..Laaaagi rase nak nanes,kolej kosong.Sume pegi berjalan.Tak suke!!!

And the results,
macam ginilah jadinye.Hehe..

Ade ke sape-sape nak jadikan Didiey model biskot Merri ke biskot Tiger ke.
hahaha.
:D



ngee~
sengal :P

9 comments:

SIR ZUL said...

haha

Umi Salmah said...

hahah cian kolej dier!!1
hahahkk
tgk "Cengal" best jer!! hahah
p/s= ble lar model selimut2 hak.. ngee..~~

didiey ;) said...

haha..model selimut kah.hehe :D

azzaliena suziantie said...

model kain lampin mahu tak??
hahaha

didiey ;) said...

you ingat i baby ke nak jadi model iklan drypers yank??

haha :D

sophie said...

bgus r kolej u tde elektrik..kolej i tade air.. blok r0xa je.. hahhaha

didiey ;) said...

hehe..you mandi kat blok roxa la saynag :P

FiiQ90 said...

hahah!
kamu ni same je dengan sis saya..
baru seminggu 2 kat asrama,
dah nak balik..
kalo dekat takpe.
dah la jaoh kat batang berjuntai..
hahahah!!

a little less conversation said...

klau jd model biskut cap hup seng nk?? haha