The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

20 June 2009

honestly,this is honest.

if awak dah ade yang lain,go away.jangan cari saye dah.
kan proud sangat dengan new gurl awak tu siap letak pic dea kat profile awak kan?

so tak payah la datang dengan henfon masih ber'wallpaper'kan pic kite berdue yang ditangkap sendiri 2 kurun lepas waktu muke saye masih lagi suci seorang pelajar sekolah.
atau apakah itu hanya propaganda awak untuk tipu saya lagi.
bagi saya terbang dalam dunia khayalan kunun-kunun cinta antara kita berdua then awak tinggalkan saya.
sekali lagi?

macam tu ke?

cukup lah tu.saya dah penat sangat dengan semua nie.

tapi saya benci juga dengan diri saya nih.
suka sangat terbang dengan mimpi-mimpi indah khayalan awak tu.
haish..buduh kaw didiey!

tapi itu je yang mampu buat saya senyum.jadi apa harus saya buat??
tadi awak call saya lagi.
belai saya dengan suara manis awak.manjakan saya dengan pujukan awak.
saya dah tak kuase nak layan.tapi saya senyum juga.
apakah??

awak taw tak saya cukup sedih bile ade lelaki cakap yang dea akan jage hati saya baik-baik.
tapi saya cuma diam.

saya tak tahu nak jawab ape.sebab saya sendiri tak tahu hati saya kat mana.
broken into pieces.and its shattered.
thanx to you my mr superman.

7 comments:

Mighty Jacksparrow said...

got the same problem right bloody here, ma'am.

azzaliena suziantie said...

heh didiey
siape??
r u okay??

didiey ;) said...

i'm okay la babe :D

CAST said...

i understand b .i'm here

ah bu said...

no wonder.
profile nih.
kuar lagu sedih.
hehe.
btw chill ea. ;)
jodoh..dtgn tuhan.
ad tuh.
sabar.
heee..

didiey ;) said...

hee..thanx ah bu :)

sophie said...

saye bency itu laki..

chiann kawan saye