The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

17 May 2009

karma (what goes around comes around)

mesti korang selalu rase
"asek aku je jage ati orang.
bile orang na jage ati aku pulak?"
kan?kan?
manusie always la rase camtu.
always rase ta adil ngn ape yang da jadi.
well at least.
memang la kite sepatut-patut nye redha ngn ape yang da jadi kat kite.
but sometimes,kite nie mesti rase ta adil gile2 when something bad happen to us.
or kite ta dapat whut we want exactly.
well..
at least kite da try.
thats the most important thing.
kan?

kes saye ;

saye da cube sedaye upaye na jage hati 'someone' tu
so..
hope sangat..
'someone' tu pay the price balek.

saye da cube sedaye upaye na score pointer baekk siket sem nie.
so.
hope sangat..
pointer saye berbaloi ngn sekuat mane saye belajar..
(kalo lebey tu:alhamdulillah)
;))



so..if korang rase da result ta berbaloi ngan ape yang korang da usehe.
or
something you all not deserve all the badlucks.
just berserah.

do believe on karma.
what goes around comes around babes.
if the EX dump u,let them go.
u ley carik lg hawt than si 'EX' tu.


ok..saye mmbebel.tade motif.
sorry;)
bosan.hehe




4 comments:

Khairul said...

well, kebiasaanya karma ni hanya terjadi bila kita iklas and tanpa harapkan balasan.

tapi agak susah la sebab kita memang asyik nak kan balasan even aku sendiri. >,>

Tapi aku slalu wat baik. Iklas la gak. Tapi asal aku tak dpt balasan baik yek?

sophie said...

gewdlux p0r ur p0inter

FiiQ90 said...

hehehe!
betul2..
kumbang bkn seekor :P

didiey ;) said...

khairul :ermm..maybe

copie cayunk: thenx hunny.ily.mwahhxx!

fiiq:hahaha..taw tape ;)