The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

23 May 2010

hello,

Ehem ehem..
Its been a while since Didiey moved to wordpress tapi friend semua macam uneasy dengan perpindahan itu. So, I'll give you choice. Wanna me write back here or wordpress doing just fine.

And 1 more, I do ♥ and appreciate my fellow followers friends. ;)

3 comments:

monica said...

sis,pada pandangan sy lebih baik sis teruskan d blog saja..sbb ramai yg suda follow sis n then meka pon nk tauk apa perkembangan dari sis..selalunya klu isu perpindahan ini..cewah,org akan rasa lecehla..kira mcm tu la..as a conclusion,sis truskan saja d blogspot ini..syg tau klu pinda mcm tu saja..hilang suda silent reader sis nanti..:)

Laila Azwa said...

blog je la dd...heee

mishl i n z said...

ya me too sokong dd stay kat blog lah senang..hehe ^__^