The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

21 April 2010

Hydrography paper done.

Satu paper dah setel. Beratur lagi 6. Rase-rasenye lah, time final lah seluruh tenaga kena kerah , mengalahkan main bola 2 jam! Serius. Ni dari pengalaman sendirilah, orang lain, saya tak tahu.

Sudahlah tidur pun main ikut dan je. Kalau tak confident, memang sampai ke pagi lah full-throttle CPU kepala ni sampai ada bau hangit. Dah dapat tidur, bawak ke mimpi pulak,Cinabeng betull! Semua yang dihafal tadi berubah jadi raksasa berbentuk words yang tak berapa comel (bukan macam BUBOLs, BUBOLs comel okayh!) terus kejar saya. Haish! Dasar tak mengenang budi punya nota!

Terus emo tanak tengok nota dah!
Hah! Setel bagi alasan! That's why ada yang lupa lupa tak boleh score excellent sangat kot ;)

2 comments:

sophie said...

cmne laa leh transform jd raksasa! tidur x bsuh kaki

didiey ;) said...

haha..takut pegi toilet ;p