The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

28 December 2009

kenduri kendara muhibbah ;D

27 December. Laluan 19,Taman Kelebang Jaya,Ipoh Perak yang permai dan manyak mat hempet ni busy macam anak masing masing nak kahwin serentak walhal Cik Mah&Cik Zan sekeluarga tu je nak sambut menantu.

Nowadays,kalau area perumahan taman-taman ni dah jarang nak gotong royong semua prefer using catering services kan?But us still bergotong royong,merewang-rewang if one of us nak kenduri.Memang muhibbah.Ouh proud dengan laluan sendiri.
(-O-")

Semua orang ade role masing masing.Bukan swiss roll yang perisa cokelat tulah!Role,peranan.Cik Dollah jadi tokey air,Cik Lan tokey masak-masak,Ayah saya jadi tokey sound system.Walaweyh!Ayah keluarkan boom boom box dea!.Kaum-kaum ibu prepare bahan mentah and serve lauk hari kenduri.Anak dara duduk saja.Eh tidak!tidak! I mean membantu sentiasa.(-_-")



Boom boom box.




Cik Dollah tokey air and Kaum kaum ibu hawt hawt Laluan 19.;)


Tiba-tibe saya kene heret disuruh nyanyi lagu 'Selamat Pengantin Baru' time pengantin sampai.Omaigosh!Omaigosh!Kaw gile.Sumbang,pecah tengah nyanyi siapa nak tanggung.Okay!Sebab macik macik yang request.Gamble!Aku hantam saja!!
Mujur tak sumbang sangat.Sikit je kot ;p


Mujur gambar blurr ;p

Malam tu ade live band performance and adelah joget-joget lambak depan rumah.Ouh saya tak berjoget jangan tanya mengapa.Tak rela aku bersempit sempit menari apatah!Tolonglah.
*Yang betulnya,saya tek reti berjoget.HarHarHar.Malu segan menebal dalam diri aww!
Baik I bungkus bungkus lauk edarkan pada jiran jiran.Baik kan I ;D




Pepel.Same theme dengan I taw ;)
Hehe .
Selamat pengantin baru Abg Liey and wife.
Ecah pesan: Jangan kaco Ecah nanti Ecah cakar tangan Abg Liey!

2 comments:

nyna said...

meriah gitu.
ceh!kasi blur ye "atris"
;p

didiey ;) said...

mesti blurr nanti kene terjah ;p