The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

18 December 2009

19 baby.Cerita bergambar ;)

Baru dapat a real time to update the whole celebration.Celebration kah? .Tade lah sangat. To be with family and the darlinks ones. Thanx to semua yang wish me through sms,facebook,myspace and the dearest Fara and Copie yang buat special entry for my birhday.Isk Isk.Sumpaaa terharu doe.



15 December,dibawa pergi picnic bersama all the loving ones aww! Thanx so much! I dapat shorty baru youuu!Kaler merah lagi!



Malam 15 December.12 tengah malam.Dibawa pergi ke Sports Planet untuk 'bermain-tonton' futsal.Haish!Detik 12 tengah malam diraikan dengan peluh-peluh.Tak mengapa.Semangat berpasukan kena ada.Walaupun sekadar meraih seri.Kan?Kan?


Dah besar-besar ni,dah takde sambutan kek bagai. Cuma di splurge kan dengan juadah Marrybrown sebab itu je available kat Greentown Mall tu.Ohoi! Itu dah cukup baik. Bahagia bile anak-anak dara Cik Ramli yang tarikh lahir tak jauh bezanya (Echah:14 December,Yours Truly: 16 December) disuap ayam disamping maskot restoran eh bukan maskot, duta restoran si Abang Mawi.Bahagia sungguh tak terkata. Bile dikelilingi orang orang yang tercinta, walau ade yang jauh di mata tapi di hati tidak lupa.Ewah ewah ;p






Funny in pink ;) And those really spells my day.

2 comments:

nyna said...

alalala,comel je ko in pink.
:)

hepi belated b'day didiey ^^

Aminah said...

hepi belated besday dear