The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

17 November 2009

Homiey Darlinks.

Rumah- manis- rumah.
Benar sungguh ayat pertanyaan itu. eh salah. Ayat pernyataan. (^_^")

Saya sedang meng-online kan diri di katil kesayangan di sebelah KayDee si Teman Tidur.Waah syukurlah Kaydee berjaya di bawa pulang meskipun disumbat di dalam bonet kereta dan di penyek-penyek sedikit demi untuk memasukkan barangan lain.isk isk.Kesian KayDee. Maafkan Kakak yeh? (isk,comelnya menggelarkan diri sendiri selaku kakak )

Sangat menyeronokkan dan membahagiakan dan mensukakan apabila satu family berangkat dari Ipoh ke Arau demi menjemput kesayangan mereka dan Teman Tidur beliau pulang ke rumah.Ehehe.Ayah dan Ibu sanggup berkorban wang ringgit,masa dan tenaga serta adik adik kesayangan yang sanggup ops salah.SENGAJA.memonteng sekolah hari ini atas alasan menjemput kakak kesayangan pulang ke rumah.Baiklah!Esok aku kene tulis surat tunjuk sebab pulak kat cikgu korang!

Ayah memandu relax betul.Journey yang biasenye 3-4 jam je bertukar jadi 5 jam bile semua anak-anak yang gemok gedempol nie mintak berenti di RnR nak beli jajan.Fine! Sebab Ayah Hendsome, dea pun turutkan. Ahaha.

Happy sungguh harini.Macam-macam scene dah terjadi.Kami main teka teki time dalam kereta,ayah ketawa terbahak-bahak sampai pegang perut dan jerit,

"Along diam!Cukup.Cukup.karang ayah berenti tepi jalan,Along turun"

Hehe.Salahkan Muhammad Defender sebab bagi stock teka teki sampai buat ayah halau saya turun kereta ;D

Tee Hee.Saya sayang keluarga saya.

Tapi saya laaagiii sayang kat ayah saya, Sebab ............




Saya dapat handphone baruuuu ;D
Not really baru lah bekas-handphone ayah saya.
Ngee.
Ayah saya dahla berlagak dengann N96 nye tu ;p

3 comments:

Mr K said...

so sweet honey..

nyna said...

nk maen teka teki jgak.
:P

didiey ;) said...

Mr K : haish!family saya memang sweet ;p

Nyna : jom!