The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

27 October 2009

No matter how 'stone' you are,please show at least a little appreciation ;)

Tak tahu nak cakap ape.

Lelaki di luar sana : If girlfriend awak buat ape-ape untuk awak,at least cakap lah Thank You dengan ikhlas dan penuh rasa kasih sayang cinta tak berbelah bahagi untuk mereka.

Perempuan cukup bahagia bila dihargai. Lelaki ni kadang-kadang amek remeh je perkara macam tu.Pada diorang , benda kecik macam cakap thanx tu tak penting dalam hubungan.Salah tu sebenarnye.

Kadang-kadang diorang susah payah bersolek lama-lama.Tepek bedak tebal 3,4 inci dengan blusher mahal tak lupe Lip Ice bling bling supaya nampak anggun elegan bila bersama anda. Anda pulak?? Marah -marah kata lama tunggu mereka. Nak puji mereka jauh sekali. Tahu tak luruh hati diorang macam mana??

Benda kecik macam tolong ambikkan barang jatuh ke tolong ambikkan tisu kat kaunter kedai makan ke. Kenapa tak cakap, Terima Kasih Sayang? Susah sangat ke?

Perempuan,kalau dihargai macam tu.Makin bertambah-tambah lah sayang diorang kat kamu.

Appreciation tu penting. Even sekecil senyuman dan kata-kata Terima Kasih.

9 comments:

wunny said...

uish...dgr lah wahai lelaki d luar sana ye~~~

a little less conversation said...

waa..npe ni dd..ur bf not appreciated u?? hehe

p/s: bkn takat thanx je..laki kadang ssh sket nk ckp "sori" tau "tlg" cm sy..hehe

sophie said...

yeah!!like this one..kne print ny bgy roxa.

B E L L A said...

yup2, dorang slalu pk2 big2 stuff. small2 stuff like that yg kte pk amat important slalu ignored by them.

B E L L A said...

betol2. guys slalu ignored lil stuff yg bg dowg remeh je, actually for us amat rasa dihargai n disayangi if dowg buat.

didiey ;) said...

copie cayunk : huh.kekandeku? tolonglah :P

Fatt Chin Choy said...

oho
thanks for tips
hehe

didiey ;) said...

Fatt Chin Choy : huih!tips pennting nie :P

kimisai said...

eh aku lelaki ke gurl ek ..
argghh..!! susah2..


erm laki2 dgr kan tau..!1