The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

06 September 2009

entry sahur :)

waktu : 0609 hours
saya sudah habes sahur (memanglah dah habis,dah masuk waktu Subuh ponn ) Hehe..Hari ini saya makan Delicia Choco Raisin bersama Milo (supaya membeso bagai johan! rujuk komik Loveville lukisan Aie;Gempakstarz)

Pagi nanti at 9,saya akan hadapi Test 2nd for Engineering Math,Huh (-_-')
Photobucket
Berpeluh ketakutan sebenarnye.Semoga saya diberi kekuatan untuk mengingat formula non-homogenous and homogenous solution,dot vector quantities,properties of determinant,and to solve the eigenvalues and eigenvector yang menggedik beno nak buat.Satu-satu step nak kene betul.Huh!mengade!!Macam perempuan tua yang cerewet mintak macam macam.
Apakah???!!

p/s : Doakan saya boleh buat :)
Terima kasih ye awak,ajar saya 'Hikmat Lingkaran Ular' nak selesaikan Row Echelon Form yang menkonpiuskan saya sekian lame :)
And Good Luck!Hope awak dapat fullmark lagi untuk paper ni and boleh lah saya framekan lagi kertas awak tu buat bahan bukti :)

8 comments:

azzaliena suziantie said...

wahaha
sum1 sedang hepi
lalalalala


good luck sayang..
btw u tak pakai maxis dah ke

sophie said...

math kejut...eraan? cross my fingers for u!! gewd lux..

sophie said...

math kejut...eraan? cross my fingers for u!! gewd lux..

bias® said...

baru 1st 2nd sem. takder hal. tunggu 5-6th sem. mati ke tak?

chipsmore said...

sy doakan awk leyh wat! hehe ;)

didiey ;) said...

aza sayang : tak.my lil bro pkai number tu.I full time Celcom Upax user now :)

didiey ;) said...

copie cayunk : ngee..eraan??a=kami panggil ERO :)

thanx babe .mwa!

didiey ;) said...

bias : 3rd sem dah.Doakan Didiey selamat.huhu (-_-")