The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

05 August 2009

well.At least,'black magic' loves me ;D

Wahh..harinie hujan lebat.


Yesterday Didiey tade class petang so memang tak keluar bilik.Busy reading new borrowed novel from library and online je.Huhu.


Then malam plak busy dengan report Engineering Survey yang nak kene hantar petang ne.
*typical kan.esok nak hantar report,malam ni baru nak bersengkang mata nak mend nak print segala macam.Haish adik-adik jangan ikut perangai Kak Didiey nie yea? (Haha..bangge sekejap jadi intermediate student.Nanti ade adek junior panggil kakak ;))

I'm gonna facing my first test this Thursday nite.
Oh my!Sangat takut.Yelah as you know kan (sape bace blog Didiey mesti tahu,asek mention Calculus a.k.a kalaukululus nie je last sem punye entry.Ehehe :D)

Alhamdulillah la Didiey pass that hyper-allergic-critical subject.This sem pon agak tough la subject math.Called as FMFE (further maths for Engineers ).
Haish.name pon dah seram kan.
Buku dea Didiey kene beli.Perghh! harga taknak kalah.
RM 75 tahu.Haish.But its worth kan,so,tak de lah calculative sangat nak keluarkan duit PTPT-pu tuh.

Wahh..membebel sampai lupe nak cerita apa.Oh yes.Haa..because dah busy sangat dengan report yang nak kene submit today and also outline for English essay,Didiey sampai terlupa lah nak makan.Haish.
Mesti korang cakap,apelah Didiey nie.Makan pon boleh luupa??
Yess..Itu saya.Memang Didiey suka makan,tapi kalau dah khusyuk sangat buat kerja and tangguh-tangguh makan alamatnya teross lah tak makan.

Then,tengah-tengah kunun-kunun study math sambil texting
*okeh amalan tak berapa nak mulia.Study sambil texting.Tak bagoss yea adek-adek (-_-")

Perot ade bunyi pulak tak best.By the time baaaaru teringat tak makan nasik lagi lah weyyy!
Eventho,Didiey memang lah ade kunyap time study but Didiey kan ade gastric so sangat tak elok lah.Nanti perot pedih giler sampai tak boleh buat apa-apa kerja.tsk tsk!
Pulak tu nak dekat 10.30 malam plak.
Takkan nak susahkan kawan-kawan baek teman Didiey pegi cafe lak ajak makan.
*okeh Didiey memang ade perangai pelik,sangat tak selera makan kalau tade orang teman (>.<)
Then teross jelah kunyap macam-macam.Hope bolehlah hilang lapar nie.
Hehe.

Alhamdulillah berjaya



Name kucin psiko nie 'Black Magic',Hehe.I gave that name bcoz dea black.hehe ;D
Psiko kan muke dea.tahu tak.Time amek pic nie dea nak tangkap my phone.Excited lebey lah you nie Black Magic!


erlehh..Hey Black Magic you bajet you buat muke macam tu you comel???
Yoyocici Picture Time Pictures, Images and Photos
Conclusion = Hehe.Kucin ngan Budak-suke kucin due-due camera freak.Sekian. ;p

4 comments:

sophie said...

whaa,kucen cgtt c0mey..miish my kobain..

azzaliena suziantie said...

didiey kucing tak bbest
haahaa
u comel kot

Mr K said...

Semenjak dua menjak ni. Banyak betul yea blogger mention nama aku kat entri die orang. Aku rasa aku patut mintak royalty. Didiey, aku terima cek dan cash. Hehe

Kau tak buat penderaan kat kucin tu kan. Cam kurus tak kasi makan je.

didiey ;) said...

copie cayunk : mish kobain je??tak mish i??


azza sayang : kucin besh.I tak comel.kucin comell :P


Mr K : ko terima cek n cash.Tapi aku rase aku nak bagi biskut Oreo je.nak??