The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

14 August 2009

question mark ??

Rase macam dah lame nau tak update blog kecayunkan nie.No time plus no mood lah.
Bile online rase malas giler nak menaip story mory yang berlaku kat saya 2,3 hari nie.
Actually saya pergi camping kat Buffalo Cave (Gua Kerbau,Kodiang,Kedah )
Sile google this name kalau mahu further detail.Saya tidak berkhidmat sebagai freelance travel agency agent ye di sini.Terima kaseh.Teng Teng Teng.

Ok,back to track!bak kate Abang Joe mentor debate saya.Haha.Kantoi sudaa si Didiey memang kuat merepek sampai everytime training mesti Abg Joe akan menjerit.
"Didiey!back to track!!"
Ahaaha.Mintak maaf :P Mungkin waktu ibu mengandung kan saya,dea kuat membebel kot.Nanti saya call ibu tanye balik.Okeh??

Hah!tengok tu!Didiey melalut lagih.Dusyumm!

Hehe.Sebenarnya saya dan rakan rakan amat bimbang tentang rumours yang mengatakan UiTM mungkin akan di extent(ditutup sehingga semester depan) ataupun kami bakal tidak akan menikmati cuti semester berikutan penularan wabak selesema vavi yang semakin membahayakan para pelajar.

HAHAHAHA.Gaban tol!Ayat macam buat karangan laporan UPSR.Well actually saya memang tak hambek port sangat dengan rumours macam gini.But tadi time gap 1 hour lepak kat library and online, tengok-tengok kawan-kawan bloggers sume kecoh pasal nie.Haish.Mau tak menggelabah puyuh.Bile rumours dah ramai tahu so percentage ketepatan tu boleh diterima pakai lah kan??

(ayat terakhir tu macam bagi kesimpulan eksperiment Sains Darjah 6) agaga :P

Sekarang status kami ; Dalam penantian.Hoish.Tak dapek nak bayangkan kami bercuti sampai Disember lepastu belajar balek bende yang sama lepas tu terkebil-kebil tengok Sofie,Fara,Rossa,Aqmal,Apush,Naem dah grad baling baling topi 4 segi berjubah labuh segala.Tsk tsk.Tak sanggup weyh.Tanak ketinggalan.Sob sob.
Confuse Pictures, Images and Photos

Paling tak lala, (okeh vocabulary hari ini : TAK LALA= tak boleh blah )
Hanya budak Teknik Lebuh Cator tahu words berikut.

Okeh.Pesanan penaja tamat.Terus dengan cerita.

Paling tak lala,bile dapat je rumours kate UiTM nak extent,si Bella and Pika tibe-tibe monyok.
Dialog mereka,
"Hadoii..takkan lah nak extent,lambat grad,lambat la kawen"

(-_-")
Haduiii..cerita pasal kawen pulak budak-budak nieh.
Tapi..tapi..tapii...
Betol jugak kan?ngee~

Tapelah.As long as semua selamat,saya tak kesah sangat sebenarnye.Extent ke,tade cuti sem ke.Asalkan semua orang selamat.
Hee..bunyi macam budak baik yang baik ;p

Photobucket
Nota tambahan ;saya join Debat Piala Pengarah Kampus sem nie.
Sesiapa yang ambik bahagian sila mengalah pada budak baru belajar ni dan bagi dea menang yea?Haha. :D
Atau sekurangkurang nya janganlah mencelah mintak izin laluan and tanya soalan pelik-pelik.Jangan tawww :)

8 comments:

qyla said...

cantik r tudung didiey.

comel..

Mr K said...

Kau nak debate ngan aku tak.
Tapi jangan terasa tau.

sophie said...

yeah!!x lala..ayt u daa menular.. go my perak's best speaker!!! i HEART you!!!

didiey ;) said...

qyla : tudung je chantek taw.
diingatkan : didiey kachak :P

didiey ;) said...

mr K : jom debate!dengan syarat ko tak boleh mengeluarkan sepatah pekataan pon.haahaa :D


ada brani?hehe

didiey ;) said...

sophie sayang: haha..wish me luck :)

qyla said...

ok2..

didiey kachak.

hiihihihih

azzaliena suziantie said...

kachak babe