The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

10 July 2009

didiey masih comot :')

the first week goes happily,
*ouh..mestilah happy,lecturer busy dengan segala benda.Lecture syllibus ade yang tak print lagi.So semua kelas boleh balik awal.Ouh suke!ngee :D

yoyocici Pictures, Images and Photos

bayangkan saya juget-juget macam gini setiap kali kelas habes awal.
ahaha :D

Masalah utama bile UiTM dah ramai sangat student : DAH TADE TEMPAT NAK MAKAN.
Sumpah tak suke giler bile tempat makan semua dah sesak satu macam dan semua orang seakan-akan dah curik ruang udara untuk saya bernafas.Seriously ini bukan metafora atau hiperbola.Saya dah susah nak bernafas sejak balik UiTM.(-_-")

Bile si muchuk chongchong ajak keluar teman dia makan pon saya kene fikir ribu-ribu kali sebab keadaan sangat sesak dimana semua tempat akn penuh dengan orang,Oh menn!! I hate this part okayh!

Photobucket
na larikk!!!!tapi tataw gi mane .iskkk. (-_-")

Hey..saya dah tukar speck baru.
:)
*blingbling*

icici

Dah lame jugak saya tukar tapi saya tak bagitahu korang.Ahaha..Kasi rahasie siket :)
Not very different from the old one.But this one agak formal looks siket and boleh la bawak pakai dengan kebaye nyonya.
*didiey tade pon kebaye nyonya :)

Take a look.


Ta beze sangat dengan yang ol skool tu kan :)

note of the day : Susahlah kalau you tade.I tataw nak buat ape.

9 comments:

azzaliena suziantie feisal said...

old skool puyer comell loh...
heee
this 1 pon okay
haih..bukan uitm je
msu pon same jek
dah macam sardin ;p

azzaliena suziantie feisal said...

old skool puyer comell loh...
heee
this 1 pon okay
haih..bukan uitm je
msu pon same jek
dah macam sardin ;p

wunny_hunny said...

wah..nmpk mtg seh~
hik3...da leh kawen da ni :p

didiey ;) said...

azza sayang : uitm macam tong sadin yg nak mletop.haish!


wunny_ hunny : haha..kawen????
calonnye tade :( iskk..:(

FiiQ90 said...

wah juget camtu..
ite pun mahu tengok la..
huk~
wat cikit~

didiey ;) said...

fiiq : haish..mane boleh..orang tertentu je leh tengok..haha :))

sophie said...

waa,new spec!

i lo0oooooo000veeeeeeee ur oldie m0!

nape tkar??

SIR ZUL said...

WOWW it's same with my spec lah...seyes..huhu

didiey ;) said...

sofie sayang : you ta suke ek??
nnty i tukar balek la :(



sir zul ; ye ker???