The Heart ♥ wishing for,

A nice picnic (just us,escapism)
Another FCUK jeans
Old skool spec,re-do.
Shoes(currently in love with NIKE ballerina)
Forever21 collection(A feminine sense need to be inculcate)
Smartphone (wink*)
Vaio-s Reddy laptop
Digital camera (Ixus, will be nicee)
Simple Mp3.
Hair theraphy ;)

11 April 2009

~under tag!~ 'apparel-outfit-dressing-

Untuk Yang Di-Tag tu:

1.copy title kat atas tu.

2.buat satu sedikit "kenyataan" tentang "Outfit" kegemaran korang,macam pendahuluan.

3.cari "Outfit" kegemaran korang kat "Google Image Search"

4.tak kire la ape segala occasion yang korang suke pakai macam gi party ke,gig ke..

5.segale pakaian mestilah start dari kepale hingge ke kaki.tak kire la brape banyak pon.accessories pon
boleh,yang rare,mane-mane pon boleh.janji termasuk dalam kategori pakaian.

6.letak caption kat setiap gambar.macam brand ke,lagi best kalo ngan harge skali.

7.lastly,buat kesimpulan tentang outfit favourite korang.lantaklah kalau korang ni perasan ke.

8.pilih 6 orang member korang dengan menge"tag" mereka.=D



ouh,,huhu..

~my apparel~

biasenye memang saye kelihatan begini.

saye selesa begini.







1)tudung
~saye mmg ta pakai selendang(even itu trend masa kini) ;)
ta reti.

2)cute t-shirts
~saya memang banya shirts gamba katoon ;))

4)jerseys
~saya selesa pakai jersey.

5)jeans
~men's cut.
n lowered..
hahaha..tataw.
comfort n 'me'
even saya ade 1 ROMP skinny..tapi rarely wear it.
dunno why..
dats not 'me'

6)bag
~selalunye,saye akn bawak bagpack or slingbag.
saya tiade handbag.
tempat letak nfon,earphone,wallet,lappy(sometymes),
n foood ;))
saye suke makan.ta kire dimane.

7)watch
~jarang anda lihat saye ta pakai jam.


8)slipers.
~saya tade sandals girly
(na belikan utk saye?)

9)sneakers.
~comfort.

ulasan?
ermm..ntahla..
tapi saya mmang begini.betol.ta tipu.
ta caye tanye la yuyunk fara saye ,copie or munie or shape2 jela.
saya nie selekeh sikit.n btol2 ta berfesyen.
mane yang saya comfort,saye pakai.

lastly.
saya na tag..
~miss azza
~anati
~mishlinz
~shape2 la.
~no idea.;)






























































2 comments:

Portgas .D. Ace said...

suke nye anda sume mlayan tag2 tue kn..
haha~

azzaliena suziantie said...

do it later k yunk :))
btw der tag for u :)